Daikai oslo massasje annonser

daikai oslo massasje annonser

Vi hadde først en time med Kinesisk Tui. Noen få minutter senere viste en terapeut seg, raskere enn forventet så bra. November 2017 via mobile enheter. Ta gjerne kontakt på email hvis dere har planer om et spesielt arrangement der vi kan være med på å lage et skreddersydd tilbud. En gruppe venner eller kolleger på inntil 12 personer kan også komme sammen og få en felles, sosial massasjeopplevelse samtidig i vårt fotmassasjeområde. Fredag.04 - kl 11:00 til 19:00. Våre eksklusive suiter for 2 personer, Silkesuiten og Perlesuiten, med utsøkt design og god plass kan skape en uforglemmelig opplevelse. Jeg stoppet henne, gjentok det jeg ønsket, og hun sa oh, jeg gjør vanligvis ikke den behandlingen. Et helt selskap på inntil 20 personer kan komme og få forskjellige typer massasjebehandlinger samtidig fordelt på flere rom, eventuelt inntil ca 40 personer kan være hos oss samtidig hvis man deler seg i to eller flere puljer og bytter på å slappe av med. Våre åpningstider påsken 2017, frem til og med onsdag 12 april vanlige åpningstider 10:00 til 22:00 alle dager.

Kathrine sørland naken narvik

Jeg kom tidlig som instruert, men etter at min avtale skulle begynne resepsjonisten fortalte meg at min terapeut bare hadde ringt ut syke. Dårlig2, forferdelig0, se hva reisende sier: Filtrernorsk, oppdaterer listen. Lørdag.04 - kl 10:00 til 20:00. Som gjest burde jeg ikke vite om dine bemanningsproblemer. Så forlot hun rommet for et par minutter, og da hun kom tilbake sa hun at det var OK, jeg skal ta vare på deg. Som å komme inn i en egen verden. Det samme gjelder dersom du ønsker spesielt hard eller myk massasje eller har en preferanse for mannlig eller kvinnelig terapeut. Forretninger, venner, tidsperiode. Daikai er også et moderne alternativ for å øke samhørighet på jobben - team-building. Adresse, avbestillinger, vi har som policy at vi ønsker at booking hos oss skal være så stressfritt som mulig. Søndag.04 - kl 11:00 til 19:00. Vil ikke gå r Anmeldt. Du kan også sende en epost til eller en forespørsel på sms. Massasje er stressreduserende, gir deg en god helsegevinst og opplevelse av økt livskvalitet. Jeg forklarte henne hvilken behandling jeg ønsket, men etter at hun hjalp meg med å bli forandret, begynte hun å prepping meg for en helt annen behandling.

daikai oslo massasje annonser

«hide away» fra de travle gatene utenfor. Ved landsmøter, årsmøter, kongresser og lignende kan vi arrangere at et besøk på daikai inngår som en populær valgmulighet i programmet for grupper av ledsagere. Det er mulig å velge mellom en rekke forskjellige kombinasjoner av kinesisk Tui Na, japansk Shiatsu, kinesisk aromaoljemassasje, klassisk oljemassasje, ansiktsmassasje, hode-nakke-skulder massasje og kinesisk fotmassasje. Vi dro til "Hodet, nakken og skulderen" - massasje kombinert med en fotmassasje. Vi anbefaler at du er ute i god tid, helst minst 5-10 minutter før timen skal begynne. Mer Vis flere anmeldelser). DaiKai tilbyr kvalitetsmassasje som representerer det beste av tradisjonelle kinesiske, orientalske og vestlige massasjeteknikker, kombinert med den helsebringende berøringen som kommer fra en velutdannet og engasjert terapeut. Våre gavekort som gir 10 rabatt ved kjøp av 10 timer og 15 rabatt ved kjøp av 20 timer er både prisgunstige og en effektiv måte å administrere bedriftens bruk av daikai for både representasjon, team-building og andre interne eller eksterne arrangementer. Du får en bekreftelse på sms når din reservasjon er i orden. Lun og trivelig atmosfære.


Massasje i fredrikstad sukker logg inn


Litt spent på hva som daikai oslo massasje annonser ventet meg da dette ikke er noe jeg gjør til vanlig. Bedriftstilbud, vi selger representative gavekort på massasjebehandlinger i forskjellige prisklasser, godt egnet som trygge gaver til ansatte og forretningsforbindelser som tenker sunnhet og velvære. Fra tirsdag 18 april og videre vanlige åpningstider 10:00 til 22:00 alle dager. Terapeuten var hyggelig, men behandlingen var bare OK, og inkluderte ikke fotbadet som ble beskrevet på behandlingsmenyen. De hadde en erstatning, men jeg måtte kanskje vente litt. Massasje med ekstremt lite engasjement! Totalopplevelsen er så bra at det er lett å inkludere regelmessige massasjer i en livsstil med vekt på sunnhet og velvære. August 2017, flott atmosfære, subpar service, jeg var opprinnelig imponert over spaet, mottakelsesopplevelsen og venterområdet. SpråkNorsk, alle språk, norsk, engelsk (4). Jeg vet at ting skjer utenom noen, men de burde ikke ha påvirket min erfaring.


Norske kontaktannonser leketøy fetisj

Timebestilling, timebestilling kan gjøres enten direkte på vår her eller via telefon. Massjasjen var ekstremt dårlig. Atmosfæren er beroligende og japansk stil, og det er vann, te og frukt klar for deg både før. Veldig god mottakelse, delikate lokaler, god service av alle vi møtte, god og dempet stemning. Svensk (1 ypperlig5, svært bra1, gjennomsnitt0. Vurdering fra reisende, ypperlig5, svært bra1, gjennomsnitt0. Kvalitet på massasje er kanskje ikke så lett å beskrive med ord, men du vil merke det. Hvis du har skader, sykdommer eller plager som vi bør vite om og ta hensyn til er det fint om du opplyser om dette allerede ved bookingen. Spesielle anledninger, bursdager, bryllupsdager, forlovelser, jubileer eller en annen spesiell grunn til å feire? Hvis du bestiller for 2 eller 3 personer samtidig vil vi gjerne vite om dere ønsker å være sammen i et felles dobbeltrom eller trippelrom, eller om dere ønsker rom hver for dere. Har fokus på lavt lydnivå.

Ass til munn homofil tube matlaging

Torsdag.04 - kl 11:00 til 19:00. Juni 2018 via mobile enheter. Juli 2017 Perfekt morsdatterdag Ønsket en spesiell dag for min mor og jeg. Vi har god plass til grupper på 25 personer eller mer, og kan for eksempel tilby kombinasjoner der deltagerne veksler mellom velværebehandlinger og seminarer/foredrag med forskjellige aktuelle vinklinger. At behandlingen var på riktig nivå for meg. Mange blir overrasket over hvor sosialt det oppleves å sitte ved siden av hverandre i dype lenestoler og få fotmassasje samtidig.